torsdag 19 augusti 2010

Grön curry

Igår lagades det green curry. Vet inte om man kan kalla det matlagning för det är bara så enkelt. Receptet står på baksidan av kryddmixen men jag skriver ut det ialla fall. Eftersom det blev kyckling till lunch den dagen så bytte jag ut den mot fläskkött. Det blev ok men jag föredrar kyckling. Jag hade dessutom i en hackad paprika och lite purjo. Man tager vad man haver :)

Green Curry (2-3 port)
1 msk olja till stekning
2-3 kycklingfiléer (ca 300-400 g), tunt skivade
1 påse Santa Maria Green Curry Spice Mix
400 ml kokosmjölk

Stek eller woka kycklingen i oljan. Strö över kryddmixen. Tillsätt kokosmjölk och koka i ca 3 min. Servera med ris.

1 kommentar:

  1. Att göra från scratch är inte heller så svårt.
    på thailaan.se har de en del bra recept. JAg använder alltid deras paneng curry recept och köper ingredienserna där.

    SvaraRadera