måndag 16 augusti 2010

Fiskdax

Idag är det måndag och början på mitt nya liv, som så många andra måndagar :) Det blev ialla fall fisk till middag även om jag inte kunde låta bli crème bonjouren och grädden och vinet och... Men jag lade till broccoli så att det skulle väga upp det onyttiga :P



(4 pers)
2 st laxfileér
400 g torsk
1,5 dl vitt vin, sött
1,5 dl grädde
2,5 dl crème bonjour cuisine, vitlök & örter
1 fiskbuljongtärning
1 msk dijonsenap
1 bukett broccoli, valfritt

Stek fisken lite lätt i smör. Tillsätt vin, grädde, crème bonjour, buljong och senap (och eventuellt broccoli). Låt stå och puttra några minuter. Servera med färsk pasta.

2 kommentarer:

  1. Det där var nyttig mat tycker jag. Bra mat om man äter LCHF.

    SvaraRadera
  2. Fast då ska man utesluta pastan enligt LCHF-metoden.

    SvaraRadera