tisdag 31 augusti 2010

Busenkelt

Den här rätten sköter verkligen sig själv. Visserligen tar det tid innan den är färdig men då hinner man greja med annat medan kycklingen tillagas i ugnen. Jag brukar till och med ställa in frysta kycklingklubbor, fast då tar det ju betydligt längre tid…
Till det serverades idag ris och lite tomat och rödlök toppad med crema di balsamico. Så gott och så enkelt, det gillar vi!



Enkla kycklingklubbor, ugn 175˚C
Kycklingklubbor
Stek & Grillkrydda

Sätt ugnen på 175˚C. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och krydda med stek & grillkryddan. Ställ in formen mitt i ugnen ca 45 minuter. Kycklingklubborna ska vara genomstekta och ha en klar köttsaft.

6 kommentarer:

  1. MMmm Gott. Ikväll så blir det kyckling här också. X-pris på fileér var det i veckan. Ska testa ett nytt recept tänkte jag.

    SvaraRadera
  2. Ätit kyckling tredje måltiden i rad nu. Lunch idag: Schnitzel på kyckling med sky, ansjovissmör & nordtysk potatissallad. Så det blir inte kyckling för mig ikväll!!!

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas på att bli serverad kyckling ikväll ;) Men kyckling är godast i gryta tycker jag /Emma

    SvaraRadera
  4. Skulle kunna tänka mig kyckling till middag igen om det var någon annan som lagade!

    SvaraRadera
  5. Jag vill också ha kyckling :(. . Johnny

    SvaraRadera